Relationele & seksuele problemen

Wederzijds onbegrip, veranderingen in de persoonlijke situatie, verschil in wensen als ook factoren van buitenaf kunnen er voor zorgen dat er een wissel op je relatie wordt getrokken. Een persoon van ‘buitenaf’ kan met een frisse blik vaak wat meer helderheid in de situatie brengen. Ik coach oplossingsgericht, ben kritisch, maar focus op de positieve zaken. Ik bied een-op-een coaching, maar de coaching kan ook plaatsvinden met beide partners. Het gaat er om waar jij/jullie je prettig bij voelt/voelen. 

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om jezelf te overwinnen en ik sta hierin graag anderen bij. Mijn manier van coachen zorgt voor ontwikkeling, verrijking, meer zelfkennis en beweging. 


Praten over seksualiteit is voor veel mensen lastig. Velen praten hier zelfs niet over met hun eigen partner. Misschien is er een probleem waar je niet over durft te praten, misschien ontstaat er een probleem doordat je er niet over praat. Ik kan helpen om op een  open manier over seksualiteit te praten, in een veilige setting waar ieder zich prettig bij voelt. 

Problemen op seksueel vlak zijn niet raar en is zeker niet iets om je voor te schamen. Het kan al helpen door er alleen al over te praten.