Team & Loopbaancoaching

De gemiddelde werknemer is op een werkdag acht uur aanwezig. Maar hoe zorg je ervoor dat de aanwezigheid van de werknemer ook daadwerkelijk wat oplevert? En hoe bereiken we dat een medewerker dat ook nog eens met plezier doet?

Ik help organisaties graag om het beste uit hun team te halen. Maar ook op individuele basis kan ik werknemers begeleiden. Inlevingsvermogen en verrassende inzichten, zorgen ervoor dat talenten benut worden en we samen kunnen werken aan resultaat. Ik heb zeer verscheidene organisaties kunnen helpen, maar ook werknemers binnen alle lagen van de organisatie begeleid en gecoacht. 

Als loopbaancoach geef ik advies aan ondernemers, werkgevers en werknemers. Op deze manier weet ik mensen ‘in hun kracht te zetten’ en kunnen capaciteiten ten volle benut worden. Dit komt zowel de werknemer als de organisatie ten goede. 

Loopbaancoaching doe ik al meer dan vijftien jaar. Ik heb er al veelvuldig voor kunnen zorgen dat werkplezier en werkresultaat naar een hoger niveau werden getild. 

Ieder persoon en ieder bedrijf verdienen een persoonlijke en unieke aanpak. Ik kijk dan ook graag wat ik voor jou, of voor de hele organisatie kan betekenen.